Η χαρά της προσφοράς στον συνάνθρωπο

Δημοσιεύτηκε από τον/την Αφροδίτη Ντίνου στις

Στο σχολείο μας φροντίζουμε να καλλιεργούμε το αίσθημα της Φιλανθρωπίας και του νοιαξίματος για τον συνάνθρωπο και με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε την ευαισθησία και το ενδιαφέρον των μαθητών και μαθητριών μας και των οικογενειών τους.

Αυτά τα Χριστούγεννα οι προσπάθειές μας είναι -παραδοσιακά- στο συσσίτιο της εκκλησίας της γειτονιάς μας και επιλέξαμε και το “Κάνε μια Ευχή” Ελλάδας.

Πολύ μεγάλη ήταν η ανταπόκριση της σχολικής κοινότητας και ευχαριστούμε θερμά τις οικογένειες των μαθητών/τριών μας για τη στήριξη των δράσεών μας.

Αστεράκια αγοράστηκαν για να υποστηριχτεί ο θεσμός του “Κάνε μια Ευχή” και Τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν για το συσσίτιο της εκκλησίας.

Μέρος αυτών παραδόθηκε και θα συγκεντρώνουμε όλη την επόμενη εβδομάδα επίσης, για όσους δεν πρόλαβαν. Τα παιδιά της ΣΤ μετέφεραν τα τρόφιμα στην εκκλησία και οι εθελόντριες κυρίες, οι υπεύθυνες της κουζίνας της αγάπης, μίλησαν στα παιδιά για την λειτουργία και το έργο της δράσης τους. και τα ξενάγησαν στον χώρο εργασίας τους.


0 σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Σύμβολο κράτησης θέσης avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Translate